Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Green Tech Center
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cazane personalizate pe lemn, peleti, gaz, electricitate
1 lei
Brand
PV 20/30
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cu noi sunteti unici!

Da, e adevărat. Pentru noi, la fel cum avem propriile nevoi și dorințe unice, încercam să producem cazanul și rezervorul de acumulare care ti se potriveste.

Noi proiectam rezervoare de stocare si cazane pe baza de comanda, care apoi devin sursa ta de incalzire unica.

Pentru acest lucru dispunem de personal calificat care lucrează pentru a pune cerintele clientilor in realitate prin metode încercate și testate de sudura, fabricand astfel produse de calitate cu garantie de folosinta unei perioade cat mai indelungata, in asa fel incat avanatajele sa fie simtite in buzunarul fiecaruia.

POATE CA NU AVETI CERERI SPECIALE IN VIATA, dar poate doriți un produs suedez de calitate făcut la comanda, atunci sunteti binevenit la noi.

Marit Persson CEO

EXTUNA AB a fost înființată în 1964 în Borlänge, Suedia și a inceput prin productia de arzatoare pe baza de ulei. Productia de cazane a început in 1971 iar din 1986 EXTUNA a început producția de cazane pentru incalzire pe baza de lemne,peleti,aschii de lemn,ulei,gaze,electricitate și tancuri de acumulare personalizate dupa nevoile clientilor renuntand la productia de arzatoare pe baza de ulei. După 1980 producția EXTUNA s-a mutat in noi spații, moderne în zona industriala Ingarvets în Falun.

Primul nostru cazan din ceramica pe lemne a fost testat și aprobat de către Institutul Technic de Cercetare din Suedia în anul 1984 si este produsul nostru de referinta.

Cazanele fabricate de firma noastra sint mici și flexibile ce functioneaza cu diversi combustibili-lemn, aschii de lemn, peleti, petrol, gaze naturale sau electricitate.

Cazanele au o amprentă mică și ocupand astfel un spațiu restrans compensand in schimb cu un cămin de ardere spațios,acestea fiind unele din marele avantaje ale cazanelor produse de noi.

Toate conexiunile și ușile solide sunt accesibile pe partea frontala a cazanului (PV 20, PV 30) ceea ce înseamnă că acesta poate fi instalat în spatii înguste astfel ca instalarea și întreținerea este foarte simpla iar evacuarea gazelor arse este montata in partea de sus a cazanului. Apa se încălzește intr-o bobina de 11 m acesta reprezentand schimbătorul de căldură.

Șuntul, regulator de tiraj, termometru apa, schema de montaj sunt incluse ca standard. În plus, există o priză dublă pentru rezerva pentru comutare pe încălzire electrică. Atunci cand clientii comanda centrala noastră, putem personaliza ușile de cazan pentru diferite mărci de arzătoare pe peleti.

Toate cazanele pot avea putere intre 15kw si 1400 kW si se pot produce la comanda dupa specificatiile clientilor nu numai dupa marime ci si dupa combustibilul ce se doreste a fi folosit.

Rezervoarele de acumulare sunt echipamente pentru stocarea agentului termic in instalatiile de incalzire. Acestea înmagazinează energia termică furnizată de cazanele pe combustibil gazos sau lichid şi optimizeaza functionarea arzătorului, respectiv regimul de functionare a cazanelor pe combustibil solid. Prin utilizarea lor se reduce in mod substantial consumul de combustibil si se mareste autonomia de functionare.

Avantajele folosirii unui rezervor de acumulare eficient:

- consumul de combustibil scade cu 20 – 30 %
- durata de viata creste pentru componentele instalatiei de încalzire: cazan, cos de fum, etc.
- ardere optima, ecologice rezultand randamente maxime
- stocarea optima a caldurii
- reducerea numarului de avarii la partea de automatizare
- reducerea depunerilor în cazan
- recuperarea investitiei in primii trei ani.

Cautam colaboratori / distribuitori pentru ROMANIA - REPUBLICA MOLDOVA.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura